Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line 750W
Catalogue index: 282199
- On demand
- Delivery time: Completion between 2-3 days
- Catalogue index:
- 282199
- EAN code:
- 5901157000224
- Original name:
- Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line
- Producer:
- HENDI:
- 43
PLN3,010.02 net / szt. PLN3,702.32 gross incl. 23% VAT / szt.
Description
– wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium,
– korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,
– kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
– wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
– średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej,
– waga: 19 kg,
– wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE.
Parametry:
długość w mm: 370
szerokość w mm: 220
wysokość w mm: 440
moc (W): 750
napięcie (V): 230
INFORMACJA DODATKOWA:
– wydajność chwilowa: 200kg/h,
– UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę,
- nie dopuszczać do przegrzania silnika.
– korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,
– kołek dociskowy wykonany z polietylenu,
– wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha),
– średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej,
– waga: 19 kg,
– wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE.
Parametry:
długość w mm: 370
szerokość w mm: 220
wysokość w mm: 440
moc (W): 750
napięcie (V): 230
INFORMACJA DODATKOWA:
– wydajność chwilowa: 200kg/h,
– UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę,
- nie dopuszczać do przegrzania silnika.
Ask about product
Features
Catalogue index: |
|
EAN code: |
|
Original name: |
|
Producer: |