Nóż do filetowania HACCP 150mm czerwony
do mięsa
Indeks katalogowy: 842522
- Końcówka asortymentu ( 1 szt. )
- Czas dostawy: Realizacja 2-3 dni
- Indeks katalogowy:
- 842522
- Kod EAN:
- 8711369842522
- Nazwa oryginalna:
- Nóż do filetowania HACCP 150 mm
- Producent:
- HENDI:
- 10
21,11 zł netto / szt. 25,97 zł brutto w tym 23% VAT / szt.
Opis
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do mięsa
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do mięsa
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP
Zapytaj o produkt
Cechy
Indeks katalogowy: |
|
Kod EAN: |
|
Nazwa oryginalna: |
|
Producent: |